Az oldal sütiket használ a látogatók méréséhez.

Matracok

Vákuumcsomagolt matracok.

40 fokon mosható kettécipzározható a huzat.

1 év teljeskörű garancia,10 év a matracmagra.


 

MEMÓRIA HAB:

Sűrűség: 50 kg/m2 /20 A név a viszkoelasztikus poliuretán közérthető, magyarázó elnevezése. Számos más elnevezése is van, például NASA hab, lassú hab, lusta hab stb… Ennek az anyagnak az a legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy meglágyul amikor érintkezik a testből származó hővel. Ez a tulajdonság komoly kutatómunka eredménye, hiszen az is fontos, hogy ne lágyuljon meg túlságosan. Optimális esetben pár másodperc alatt felveszi a test kontúrját anélkül, hogy a test belesüppedne. Legelőnyösebb tulajdonsága az, hogy felületén egyenletesen oszlik el a nyomás. Ezért ideális megoldás az ízületi bántalmakkal, csípő- vagy hátfájdalommal küzdők számára. Védi és kiegyenesíti a gerincet. 

MEMORY STANDARD 16 cm (12+2) 

A matrac alapja 12 cm. vastag jó minőségú hideghabból készül, ezen 2 cm extra sűrű memory komfort réteg található. A hideghab optimális tartást ad a matracnak, a memory hab különleges nyomáselosztó képességével teljes mértékben optimalizálja a test alátámasztását és egészséges alvást biztosít. Keményebb fekvőfelület. Oldalt, hason és háton fekvőknek kényelmes fekvőfelület. Terhelhetőség: 120 kg.

MEMORY COMFORT 18 cm (12+4)

Ezen a matracon már 4 cm memory komfort réteg található a fekvőfelületen. Tökéletesen alkalmazkodik a testhez, csökkenti a hát, nyak és csípőfájdalmakat. Oldalt, hason és háton fekvőknek is egyaránt ajánljuk. Terhelhetőség: 120 kg.

MEMORY ZONE 18 cm (12+4)

A 4 cm-es felső 5 zónás memoryhab réteg, jobban szellőzik, komfortosabb alátámasztást nyújt. Antidekubitus hatású, meggátolja a felfekvések kialakulását, ágyhoz kötött fekvőbetegeknek is ajánljuk. Terhelhetőség: 120 kg.

MEMORY MAX 20cm (12+6)

A 6 cm-es memory réteg, már maximális nyomáselosztási képességgel rendelkezik. Puhább fekvőfelület, oldalt-háton fekvőknek is kitűnő választás. Terhelhetőség: 120 kg.

PREMIUM MEMORY 22 CM(16+2+2)

16 cm-es alsó tartóhab + 2 cm memory hab réteg + 2 cm memory hab Tencel huzatba steppelve, 3D oldalszellőzéssel. A különleges Tencel memory fekvőfelülete nem nyomja el a vérkeringést, nem nyomja a vállat és a csípőt, nyugodt, pihentető alvást biztosít. Nagy teherbírású matrac. Terhelhetőség: 120 kg. 

MEMORY SOFT 20 cm (14+4)

A matrac magja 14 cm 30 kg/m³ sűrűségű, 32-es keménységű hideghab, ami elősegíti az optimális, lágyabb, kényelmes alátámasztást. A 4 cm-es memoryhab felső rész tökéletesen felveszi a test formáját, csökkenti a hát-, nyak- és csípőfájdalmakat. A puhább fekvőfelület kedvelőinek, az oldalt és háton fekvőknek ajánljuk. 4-féle mosható antiallergén huzattal rendelhető. Terhelhetőség: 110 kg.


 

HIDEGHAB:

Sűrűség: 30 kg/m2 /40 (Hard); 30 kg/m2 /32 (Soft) A hideg hab egy nagy ellenállóképességű anyag, HR habnak is nevezik (HR= high resiliance rövidítése, ami nagy ellenállást jelent). Többféle sűrűségben állítják elő, ettől függ a keménysége. Előnyös tulajdonsága, hogy megfelelően szellőzik. Ezért rendkívül népszerű az éjszakai izzadástól szenvedők körében. Jó választás a túlsúlyosak számára is, mert az anyag merevsége miatt nem gödrösödik. Átlagos szavatossági ideje 14 év. Mivel az ilyen matracokon fekvőknek kevésbé jönnek létre felfekvésből származó sebek, szívesen használják kórházakban is.

BASIC MATRAC 14 cm

Ár–érték arányban az egyik legjobb matracunk. Nagy rugalmasságú hideghabból készül, optimálisan tartja a gerincet testsúlytól függetlenül. Keményebb fekvőfelületet kedvelőknek, háton és hason fekvőknek, gyermekeknek is ajánljuk. A mosható, levehető huzatnak köszönhetően jól szellőzik, és antiallergén a matrac. Terhelhetőség: 90 kg.

WOOL (GYAPJÚ) MATRACOK 16, 18, 20 cm

Nagy sűrűségű ortopédiai habból készül, kellő tartást nyújt a testnek, de mégsem olyan kemény, hogy elnyomja a vérkeringést és az izmokat. Középkemény, illetve kemény fekvőfelület, vastagságától függően. Oldalt és háton fekvőknek is ajánljuk. Gyapjú huzat (téli oldal): a merinói gyapjúnak köszönhetően gyógyhatással rendelkezik, télen melegít (hőtartó) és öntisztuló. Teflon huzat (nyári oldal): meggátolja a víz, illetve bármilyen más folyadék beszivárgását a matrac belsejébe, eközben maga az anyag sem marad nedves, nem engedi, hogy bármilyen baktérium megtelepedjen a felületén. Terhelhetőség: 110/130 kg.

ROYAL MATRACOK Royal Soft/Hard 21 cm (14+5)

7 zónás extra jó minőségű rétegelt hideghabokból készül. A test anatómiai zónáinak megfelelően különböző alátámasztást biztosít. A 14 cm vastagságú sűrű szerkezetű hideghab adja a matracmag tartását. Az 5 cm-es felső zónázott réteg, és a kiegészítő kontúrok kialakítása gondoskodnak a megfelelő alátámasztásról, szellőzésről és a pihenésről. Puhább (Soft) és keményebb (Hard) fekvőfelület kedvelőknek, oldalt és háton fekvőknek is kitűnő választás. Terhelhetőség: 110/130 kg.

STANDARD MATRAC 16 cm

A jó minőségű ortopédikus hab biztosítja a megfelelő alátámasztást. A teflon huzat meggátolja a víz és bármilyen más folyadék beszivárgását a matrac belsejébe. Nem engedi, hogy bármilyen baktérium megtelepedjen a felületén. Ráadásul nem csökkenti a matrac szellőzését, kipárologtatja a nedvességet. Közepesen kemény fekvőfelület, oldalt és háton fekvőknek is kiváló. Terhelhetőség: 120 kg. 

RELAX ZONE 18 cm (12+4)

A Relax matraccsalád felső 7 zónás rétege használójának rendkívül pihentető, nyugodt alvást biztosít. Különböző keménységű alátámasztás kiválasztásával alkalmazkodik a kemény, illetve a puhább fekvőfelület kedvelőihez. Különböző alvási szokásokhoz egyaránt ajánljuk. 4-féle mosható antiallergén huzattal rendelhető. Hard: 30 kg/m³ sűrűség, 40-es keménység Soft: 30 kg/m³ sűrűség, 32-es keménység Terhelhetőség: 130/100 kg

Thermo Vario matrac


Felépítése:
5 cm 7 zónás hideghab kemény réteg(piros)
12 cm 30 kg/m3 sűrűségű tartóhab
4 cm 7 zónás nagy rugalmasságú HR hab lágyabb réteg(kék)
Huzata:
Ice Sleep nanotechnológiás huzat hűtő oldal(tényleg hűt :) )
Warmer fűtő oldal
Mindkét huzatban egyedülálló nanotechnológiás üreges hűtő illetve fűtő szálak vannak, ezek biztosítják a
megfelelő testhőt.
40 fokon mosható, kettécipzározható
Két különböző komfortú fekvőfelület, optimális helyzetben tartja a gerincet.
A hűtő főtő oldal, tetszés szerint tehető a különböző oldalakhoz.
Tejes magasság huzattal együtt:23 cm
Terhelhetőség:120 kg


 

LATEX MATRACOK:

LATEX 18 cm

7 zónás csúcskategóriás 16 cm-es 100% latex matracmag, teljes mértékben optimalizálja a test alátámasztását és komfortos, egészséges alvást biztosít. Rendkívül tartós, jól terhelhető matrac, a belső mag jól szellőzik. Háton és oldalt fekvőknek is egyaránt kényelmes fekvőfelület.

LATEX COOL 24 cm (18+4)

A felső rétegbe (4 cm) hűsítő zselé szemcséket kevertek, így hűvös, pihentető alvást biztosít. Izzadékonyaknak kitűnő választás. Az alátámasztás 18 cm 30 kg/m³ sűrűségű, 32-es, lágyabb hideghab, amely a matracot nagy teherbírásúvá teszi. Speciális huzata 40 fokon mosható, 3D oldala segíti a matrac szellőzését. A Bamboo huzat természetes antibakteriális bambusz szálból készül, elasztikus és nedvszívó hatású. Szabályozza a test hőmérsékletét, ennek hatására télen hőtartó, nyáron elvezeti a nedvességet, szellőzik. Különböző alvási szokásokhoz ajánljuk. Terhelhetőség: 120 kg.

 


 

GYERMEKMATRACOK:

BABY ECO 7 cm

Hideghab gyermekmatrac, antiallergén, 40 fokon mosható huzata biztosítja a szellőzést és a tisztán tartást. Kemény, speciális hideghab magja gondoskodik a stabil alátámasztásról.

BABY COCOS 8 cm (2+2,4+2)

Ez a matrac két különböző alkotórészből készül. A 2,4 cm-es kókuszréteg adja a masszív tartást, az ortopédikus hideghab biztosítja a keményebb fekvőfelületet. A 40 fokon mosható huzat jól szellőzik és tisztán tartható.


 

TOPPER/FEDŐMATRAC:

Memory fedőmatrac. Belső része 4 cm extra sűrű memoryhab, huzata mosható, antiallergén. Javítja a meglévő fekvőfelület komfortját, elősegíti a pihentető alvást. Egyenletes alátámasztást nyújt, felveszi a test formáját. Használatával elkerülhető a felfekvések kialakulása a fekvőbetegeknél.

sűrűség: 50 kg/m2 /20

4 vagy 6 cm

 


 

VÁLASZTHATÓ MATRACHUZATOK:

ALOE VERA

Antiallergén, meggátolja a baktériumok elszaporodását a matracon. Rendkívül jól szellőzik, felszívja az izzadságot.  

BAYSCENT

A Bayscent huzatban lévő mikrokapszulák, dörzsölés hatására szagsemlegesítő hatást váltanak ki. Rendkívül jól szellőzik kipárologtatja a nedvességet.

SILVER PROTECT

Az ezüstszálas matrachuzatban egyes szálakon ezüst ionok vannak megkötve. Így a rendszeres mosás után sem veszti el jótékony hatását. Antibakteriális, a kellemetlen szagokat semlegesíti, a bioelektromos feszültség levezetésében is szerepet játszhat.


 

PÁRNÁK:

MEMORY COOL

A speciális gél a bőrrel érintkezve hűsít és csökkenti az izzadást. Hozzáidomul a testhez, kiegyenesíti a nyak és a gerinc alátámasztását, javítja a vérkeringést. A teljesen antiallergén belső higiénikus környezetet biztosít. 40 fokon mosható huzat.

Mérete: 50×30 cm

MEMORY ERGO

Két különböző oldal, a magas az oldal fekvőknek, míg az alacsony a háton alvóknak ajánlott. Speciális alakja, valamint a sűrű memory hab követi a test vonalát,optimális helyzetben tartja a nyakat,enyhíti vagy megszünteti a hát és nyakfájást. 40 fokon mosható antiallergén huzat. 

Mérete: 40×34 cm

AROMATHERAPY

A párna memory habjába levendulás illatkapszulákat kevertek, ezért kellemes, nyugtató levendula illat árad belőle. Az aromaterápia jótékony hatása révén gondoskodik a mély pihentető alvásról. Hagyományos szappan formájú, felveszi a nyak és a fej formáját, optimális helyzetben tartja a gerincet, kitűnő alátámasztás minden alváspozícióban. 40 fokon mosható antiallergén huzat. Mérete: 42×72 cm

MEMORY CLASSIC

A klasszikus formájú extra sűrű memoryhab párna tökéletesen alátámasztja a nyakat és a gerincet nyugodt, pihentető alvást biztosít. Memory párnáink teljesen atkamentesek, hiszen az atkák a memoryhabban nem telepednek meg. 40 fokon mosható huzat. Mérete: 42×72 cm

 

 

 


Ágyrácskirály KFT
Erdő sétany 31
8225 Szentkirályszabadja
Tel (HU): +36/30/530-30-43
Tel (SK): +421/918-220-884

Ágyrácskirály KFT 2019

ST Collection